Liittokokouksen satoa

Tanja Määttänen (tanja.maattanen a ria.fi), 29.11.2023

Rakennusinsinöörit ja -arkkitehdit RIA ry:n sääntömääräinen liittokokous pidettiin 25.11.2023 Helsingissä, hotelli Presidentissä.

Liittokokoukseen osallistui 21 valtuutettua edustajaa 15 jäsenyhdistyksestä, 4 kantajäsentä sekä muita jäseniä. Kokousta johti RI Pekka Kampman. Kokouksen aluksi palkittiin Vuoden rialainen RA Veikko Ahonen Helsingin RIAsta sekä Vuoden nuori rialainen RI Tuomas Mäkitalo Helsingin RIAsta.

Lue tiedote Vuoden rialaisten valinnasta tästä linkistä!

Kokouksessa käsiteltiin sääntömääräiset asiat, kuten tilinpäätöksen ja toimintakertomuksen vahvistaminen vuodelta 2022 sekä vastuuvapauden myöntäminen liittohallituksen jäsenille. Liiton toimintasuunnitelma sekä tulo- ja menoarvio vuodelle 2024 hyväksyttiin liittokokouksen päätöksellä.

Liittokokous määräsi seuraavat liitto- ja jäsenmaksut vuodelle 2024:

  • Uusjäsen I  74 euroa
  • Uusjäsen II 187 euroa
  • Jäsen, 1 erä 321 euroa
  • Jäsen, 2 erää 351 euroa
  • ½-vuotis/alennettu jäsenmaksu 176 euroa
  • Puolisojäsenmaksu 176 euroa
  • Kantajäsenmaksu 276 euroa
  • Seniorijäsen 121 euroa
  • Työttömyysvakuutusmaksu (KOKO)  63 euro
  • Jäsenyhdistyksen palautusosuus  17,50/8,80 euroa

Liittokokous päätti liittohallituksen jäsenmääräksi puheenjohtajan lisäksi 10 muuta varsinaista jäsentä henkilökohtaisine varajäsenineen. Liittohallituksen puheenjohtajana jatkaa RA Tommi Luukkonen. Liittohallitus kutsuu kokouksiinsa liiton opiskelijajäseniä edustavan henkilön, joka valitaan helmikuussa 2024.


Liittohallituksen kokoonpano vuodelle 2024

Varsinaiset jäsenet:

RI Janne Mäkelä (Etelä-Pohjanmaan RIA), RA Miia-Riikka Kiukas-Leho (Kaakon RIA), RI Rami Laulajainen (Hämeenlinnan RIA), RI Veli-Pekka Into (Keski-Suomen RIA), RI Mari Anttila, vpj (Helsingin RIA), RI Tuomas Mäkitalo (Helsingin RIA), RI Raija Päkkilä (Rovaniemen RIA), RI Reino Pyy (Pohjois-Savon RIA), RI Raikko Kavisto (Turun RIA) ja RI Sami Silfveruth (Tampereen RIA).

Varajäsenet:

RI Timo Koivisto (Merenkurkun RIA), RI Pasi Hinkkuri (Kaakon RIA), RA Päivi Ritvanen (Keski-Suomen RIA), MilS Irina Martiskainen (Lahden RIA), RI Aki Muhonen (Helsingin RIA), RI Marjukka Nio (Helsingin RIA), RI Jouko Arvola (Oulun RIA), RA Risto Haukka (Pohjois-Karjalan RIA), RI Tanja Uusi-Luomalahti (Satakunnan RIA) ja Ins YAMK Tiia Tuomi (Tampereen RIA).