Opiskelijajäsenyys

Opiskelijajäsenyys kannattaa

Liittymällä RIAn opiskelijajäseneksi saat kaikki jäsenedut jo opiskeluaikana. RIA on erityisesti rakennusalan opiskelijoiden liitto. Emme ole "yleisliitto" vaan toimintamme ydin on rakentajien yhteiskunnallisen ja ammatillisen  arvostuksen kohottaminen ja työnsaantimahdollisuuksien sekä työskentelyedellytysten parantaminen. Verkostoitumalla rialaisten kanssa tapaat ihmisiä eri yrityksistä ja voit luoda uusia uramahdollisuuksia jo opiskeluaikana. RIAlla on vahvat kontaktit työelämään.

Opiskelijajäsenyys on ilmainen kaikille rakennusinsinöörin, rakennusarkkitehdin tai rakennusmestarin AMK-tutkintoa suorittaville.  Opiskelijastatus voi olla voimassa valmistumiseen saakka tai korkeintaan viisi vuotta. Jos opinnot ovat viivästyneet esimerkiksi asepalveluksen tai vanhempainvapaan vuoksi, maksutonta opiskelijajäsenyyttä voi jatkaa. Jos tarvitset jatkoaikaa maksuttomalle opiskelijajäsenyydelle, ota yhteys RIA-liittoon: toimisto a ria.fi

Suosittelemme liittymään myös työttömyyskassaan, jolloin kartutat opiskeluaikana työttömyyskassan  työssäoloehtoa. Näin varmistat sen, että jos et heti valmistumisen jälkeen saisi töitä, pääset heti ansiosidonnaisen työttömyysturvan piiriin. Kassaan liittyessä sinun tulee olla töissä (esimerkiksi kesätöissä). Liity alla olevasta linkistä RIAan ja/tai KOKO-kassaan.

Liity opiskelijajäseneksi tästä.

Jos olet jo RIAn opiskelijajäsen ja haluat päivittää tai täydentää tietojasi esimerkiksi liittymällä työttömyyskassaan niin tee se Päivitä tietosi -linkistä (käyttäjätunnus on jäsennumerosi, joka löytyy sähköisestä jäsenkortistasi RIA Appista nimesi alapuolelta tai Rakennuslehden osoitekentästä: RIA010234 Matti Meikäläinen.

Sivuja päivitetään. Tutustu sillä välin esitteeseemme

RIA-esite 2024 kansi