Työttömyyskassa KOKO

Liiton jäsenenä olet oikeutettu mm. lakimiespalveluihin, työllistymistä tukeviin koulutuksiin, valmennuksiin, palkka- ja työsopimusneuvontaan ja muihin jäsenetuihin. Kun kuulut samalla kassaan, on turvasi entistä lujempi.

Työttömyyskassan jäsenyys on tärkeä lisäturva työelämässä. Jos jäät työttömäksi tai sinut lomautetaan, KOKO-kassan jäsenenä voit saada ansiosidonnaista päivärahaa.

Voit liittyä KOKO-kassan jäseneksi, kun olet töissä. Työsuhde voi olla toistaiseksi voimassa oleva, määräaikainen tai osa-aikainen. Opiskeluaikana voit liittyä kassaan esimerkiksi palkallista harjoittelua, kesätyötä tai osa-aikatyötä tehdessäsi. Työttömyyskassaan ei voi liittyä sillä hetkellä, kun olet esimerkiksi työtön, kokonaan lomautettu tai hoitovapaalla.

KOKO-kassan jäsenmaksu on 63 euroa vuodessa (2024, 5,25 €/kk) ja se laskutetaan liiton jäsenmaksun yhteydessä. Kun ensimmäinen jäsenmaksusi on suoritettu, jäsenyytesi katsotaan alkaneen siitä päivästä, jolloin liitto on vastaanottanut hakemuksesi. Työttömyyskassaan ei voi liittyä takautuvasti.

Liity kassan jäseneksi tai pyydä lisätietoa numerosta 040 450 9788 tai sähköpostilla toimisto a ria.fi
Liittyäksesi työttömyyskassaan tarvitset jäsennumerosi, löydät sen jäsenkortista tai kysymällä RIA-liitosta.