Jäsenpalvelu

RIAn jäsenpalvelu palvelee kaikissa jäsenyyteen ja työsuhteeseen liittyvissä asioissa. Jäsenpalvelun kautta tavoitat parhaiten myös kaikki liiton asiantuntijat. Muistathan mainita jäsennumerosi ottaessasi yhteyttä, löydät sen RIAn jäsenkortista.

Jäsenpalveluun saat yhteyden sähköpostitse: toimisto a ria.fi tai puhelimitse: 040 450 9788. Voit myös olla suoraan yhteydessä jäsenpalveluneuvoja Riitta Rappiin: riitta.rapp a ria.fi.

Lakimiespalvelut ovat palkansaaja- ja yrittäjäjäsenten käytettävissä. Jäsenten asiat käsitellään viikon sisällä yhteydenotosta. Asioiden esikäsittelyn hoitaa edunvalvontapäällikkö Antti Aarnio. Tarvittaessa asia välitetään edelleen liiton lakimiehelle. Yhteydenotto lakiasioissa sähköpostilla edunvalvonta a ria.fi. Kiireisissä asioissa voit myös soittaa Antti Aarniolle, puh. 040 038 1634.

Tietyin edellytyksin RIAn jäsen voi saada alennuksen tai vapautuksen liittomaksusta tai lykkäystä maksun suorittamiseen. Alennusta tai vapautusta ei myönnetä mahdollisesta paikallisyhdistysmaksusta eikä työttömyysvakuutuksen osuudesta. Lisätietoja alennuksista ja vapautuksesta antaa Riitta Rapp, puh. 040 450 9788. Hakemukset voi lähettää tarvittavine liitteineen sähköpostilla osoitteeseen toimisto a ria.fi.


Yhteystiedot

Rakennusinsinöörit ja -arkkitehdit RIA ry
Albertinkatu 23 A 13
PL 357
00121 Helsinki

Katso laskutusosoite tästä linkistä.


Liittohallitus

Katso RIAn liittohallituksen yhteystiedot tästä linkistä. Yhteystietosivulla on myös lomake liittoahallitukselle osoitettuja kysymyksiä ja palautteita varten.


FISE-pätevyydet

RIAn asiantuntijat neuvovat jäseniä työsuhteisiin, pätevyyksiin ja koulutuksiin liittyvissä asioissa. FISE Oy:n betonisuunnittelijoiden, kosteusvaurion kuntotutkijoiden ja maisemarakentamisen työnjohtajan pätevyyksistä lisätietoa saat Kimmo Sandbergilta sähköpostitse kimmo.sandberg a ria.fi tai puhelimitse 0400 411 332.


Henkilökunta

Antti Aarnio
edunvalvontapäällikkö
jäsenistön neuvonta edunvalvontaan liittyvissä asioissa, liiton työmarkkina-, koulutus- ja elinkeinopoliittinen edunvalvonta
Kirsi Mettälä
toimitusjohtaja
toimiston esimies; henkilöstöasiat, talouden, toiminnan ja hallinnon kehittäminen, yhteydet muihin organisaatioihin
Tanja Määttänen
viestintäasiantuntija, toimitussihteeri
jäsen- ja sidosryhmäviestintä, viestintäkanavien sisällöntuotanto ja ylläpito, RIA-lehden koordinointi
Hung Pham
opiskelija-asiantuntija
opiskelijatoiminnan kehittäminen yhteistyössä jäsenyhdistyksien, opiskelijatoimikunnan, oppilaitosten ja yritysten kanssa, opiskelijatutkimukset ja yritysyhteistyöt, kampuspromoottorit