Valmistuminen

RIA on ammattiliittosi apunasi ja tukenasi – tarvitset sitten lakimiespalveluja, palkka- tai työsopimusneuvontaa.

Jäsenyys jatkuu RIAssa automaattisesti valmistumisen jälkeen ja valmistumisvuosi on maksuton. Ensimmäisen jäsenmaksun saat valmistumisen jälkeisen vuoden alussa, jonka suuruus on kolmasosa varsinaisesta jäsenmaksusta. Toisen valmistumisen jälkeisen vuoden alussa saat jäsenmaksun jonka suuruus on kaksi kolmasosaa. Kolmantena vuotena jäsenmaksu on täysimääräinen. 

Muista kuitenkin päivittää yhteystietosi, jotta saat jatkossakin tietoa niin koulutuksista, tapahtumista kuin työmarkkinoistakin. Teemme työtä jäsentemme tulevaisuuden turvaksi.  

RIAn vahvuutena on asiantuntijaverkosto. RIAn jäsenet kattavat koko rakennusalan! Samassa liitossa on kaikki osaaminen ja tämän avulla voidaan vaikuttaa alalla .Edunvalvonnallisten asioiden lisäksi RIAn kautta saat kattavan ja arvokkaan ammatillisen verkoston RIAn tapahtumien sekä ja jäsenyhdistysten kautta. RIA- lehti kertoo ajankohtaisista asioista, mitkä ovat suunnattu RIAn jäsenille. RIA-lehden ja Rakennuslehden tulo jatkuu automaattisesti valmistumisesi jälkeen. 

Vaihtaessasi paikkakuntaa valmistumisen jälkeen, ammatillisen verkoston merkitys korostuu. RIAlaisena löydät paikkakunnan kontaktit helposti ja mahdollisuutesi työllistyä paranevat huomattavasti. Alueen palkkataso kannattaa tarkistaa RIAsta, jäsenenä saat meiltä palkkasuosituksen  alueen, tehtävän ja kokemuksesi perusteella. 

Kannattaa liittyä KoKo- työttömyyskassaan  jolla turvaat toimeentulosi lomautuksen tai irtisanomisen yllättäessä. Liittyäksesi työttömyyskassaan tarvitset jäsennumerosi, löydät sen jäsenkortista tai kysymällä RIA-liitosta puh. 040 450 9788

RIA on ammattiliittosi apunasi ja tukenasi – tarvitset sitten lakimiespalveluja, palkka- tai työsopimusneuvontaa.