Vanhan loppu on uuden alku

Kimmo Sandberg (kimmo.sandberg a ria.fi), 15.10.2020

Pohjois-Kymen RIA on lopettanut toimintansa 13.10. pidetyssä hallituksen ja jäsenten ylimääräisessä kokouksessa. Päätös yhdistyksen lopettamisesta oli yksimielinen.

Vanhan loppu on kuitenkin uuden alku.  Vuoden vaihteessa Pohjois-Kymen jäsenet jatkavat syksyllä perustetun Kaakon RIAn jäseninä. Tarkoituksena on yhdistää tähän uuteen yhdistykseen Pohjois-Kymen RIA, Etelä-Kymen RIA, Etelä-Karjalan RIA ja Etelä Savon RIA.  Kaakkois-Suomen alueelle muodostuu näin RIAn neljänneksi suurin jäsenyhdistys. 

Uuden yhdistyksen jäsenyys ei edellytä mitään toimia edellä mainittujen yhdistysten nykyisiltä jäseniltä vaan he tulevat saamaan vuoden vaihteessa totuttuun tapaan liittomaksun RIA-liitosta ja jäsenyhdistyksenä on Kaakon RIA ry. 

Jäsenyhdistysten yhdistymisen seurauksena yhdistykset voivat poistaa päällekkäistä toimia ja vähentää turhia kustannuksia sekä keskittyä jäsenpalveluihin. Keskitetyllä toiminnalla pystytään jatkossa tekemään esimerkiksi isompia ja paremmin järjestettyjä paikallisia tapahtumia.

Lisätietoa Kaakon RIAsta antaa: Pasi Hinkkuri p. 050 3557 7123