Osallistu rakennusalan somehaastekampanjaan

Tuula Napola (tuula.napola a ria.fi), 6.10.2020

Rakennusalan yhteinen somekampanja haastaa kaikki jakamaan ”pienet projektinsa”

Lokakuun alussa käynnistyi somehaastekampanja, johon voi osallistua kuka tahansa rakennusalalla työskentelevä tai muuten kädentaidoistaan ylpeä suomalainen. #Pientäprojektia-kampanjan järjestävät Rakennusteollisuus RT jäsenyrityksineen yhteistyössä rakennusalan henkilöjärjestöjen kanssa. Mukana ovat Rakennusliitto, Pro, RKL, RIA, RIL ja SAFA jäsenineen. Tavoitteena on innostaa ihmisiä viestimään omista hankkeistaan ja nostaa esiin kadonneeksi väitetty ammattiylpeys.

Kampanjaan osallistuminen on helppoa. Tarvitset vain omassa käytössäsi olevan sometilin ja älypuhelimen. Mukaan voit lähteä nappaamalla tekeillä olevasta hommastasi kuvan tai lyhyen videopätkän ja kertomalla siitä lyhyesti omalla tyylilläsi – vaikka kieli poskessakin, kunhan hyvä fiilis välittyy.  

Kampanjan somekanavia ovat Facebook, Instagram ja Twitter. Käytä sitä mikä on itsellesi luontevin. Julkaisuun tulee lisätä kampanjatunnus #pientäprojektia ja Facebookissa merkintä @pientaprojektia. Näillä tunnuksilla merkatut postaukset nousevat myös pientäprojektia.fi-kampanjasivulle ja osallistuvat lahjakorttien arvontaan. Sivulle ohjataan kävijöitä myös somemainonnan avulla, joten pieni projektisi saattaa saada melkoiset siivet!  

Työmailla ja työpaikoilla kuvatessasi huolehdi, ettei kuvattaessa synny vaaratilanteita eikä kuvissa esiinny työturvallisuuspuutteita. Jos työmaalla on tilaajan asettama kuvauskielto tai muita kuvausrajoituksia, niitä tulee ehdottomasti kunnioittaa. Jos kuvissa näkyy muita henkilöitä, pyydäthän heiltä luvan postaamiseen.

Ja koska kyseessä on haastekampanja, samalla voit haastaa mukaan työkavereita ja tuttuja jakamaan omat projektinsa (lisää postaukseen henkilön @sometunniste). Kannattaa myös seurata, tykätä ja jakaa myös muiden julkaisuja, niin hyvä lähtee kiertämään! 

Tarkemmat osallistumisohjeet löydät kampanjasivulta pientäprojektia.fi

Drum RT pientaprojektia uutiskirje3 kokopalsta 600x300px v2 2020 09 28