Opiskelija-asiantuntija

Tuula Napola (tuula.napola a ria.fi), 11.2.2020

RIAssa avoin työpaikka haussa

Haemme järjestöömme opiskelijatoiminnasta vastaavaa, 
rakennusinsinööriä tai rakennusarkkitehtia 
Opiskelija-asiantuntijaksi

Tehtäviin kuuluu liiton opiskelijajäsenhankinta, opiskelijajäsentoiminnan organisointi ja kehittäminen sekä yhteydenpito jäsenyhdistyksiin ja ammattikorkeakouluihin.

Opiskelija-asiantuntija hoitaa myös liiton henkilöpätevyyksiä. Koulutamme sinut alan asiantuntijaksi, joten et tarvitse aikaisempaa alan kokemusta. Työn kautta verkostoidut rakennusalan opiskelijoiden ja rakennusalalla työskentelevien koulutus- ja rekrytointitehtävissä toimivien henkilöiden kanssa. 

Arvostamme oma-aloitteisuutta ja itsenäistä työskentelytapaa, idearikkautta, organisointikykyä sekä reipasta ja positiivista otetta tehtävien hoitamisessa.

Edellytämme hakijalta rakennusalan koulutusta, hyvää kirjallista ja suullista taitoa, sosiaalisen median ja viestinnän hallintaa, matkustushalukkuutta sekä vuorovaikutus- ja esiintymistaitoa.

Tehtävä sopii esimerkiksi keväällä valmistuvalle opiskelijalle tai uransa alkutaipaleella olevalle rakentajalle.

Lisätietoja tehtävästä antaa 28.2. klo 9 - 11 toimitusjohtaja Kimmo Sandberg, puh. 0400 411 332. Lisätietoa RIAsta löydät kotisivuiltamme www.ria.fi.

Hakemukset palkkatoivomuksineen 2.3. mennessä sähköpostilla kimmo.sandberg a ria.fi. Laita viestin otsikoksi ”opiskelija-asiantuntija”.