RIA-lehti 2/2024

Tanja Määttänen (tanja.maattanen a ria.fi), 11.6.2024

Juuri julkaistun lehden teemana on rakennusalan tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminta sekä osaamisen kehittäminen.

RIA-lehti 2-24 kansi

RIA-lehden numero 2/2024 jaetaan jäsenistölle viikon 24 lopulla. Sen teema-artikkeleiden aiheita ovat muun muassa tekoälyn hyödyntäminen rakennusalalla, ammattikorkeakoulujen ja yritysten yhteinen KIRA Circularis -kiertotaloushanke sekä geopolymeerien lupaava materiaaliryhmä, joka mahdollistaa sivuvirtojen laaja-alaisen käytön. Suomi rakentaa -osiossa tutustumme nuoreen, lahjakkaaseen rakennusarkkitehtiin, Iivari Khaikovitchiin, joka jo opinnäytetyönään suunnitteli Suomussalmelle kevyen liikenteen sillan ja kesätöinä syntyi kerrostalo Pirkkalaan.

Lehden vakiopalstoilla tartutaan moniin ajankohtaisiin aiheisiin. Jäsenpalveluneuvojamme Riitta Rapp kertoo Hyvä kysymys! -palstalla seniorijäsenyyden ehdoista ja eduista, Petra lukee lakia alisuoriutumisesta irtisanomisen perusteena ja Näkökulmia-palstalla tartutaan täydennyskoulutuksen merkitykseen työuran varrella. Lehdessä kerrotaan myös esimerkiksi opiskelijatoiminnan uudesta strategiasta, luottamustehtävien merkityksestä ja RIAn asiantuntijapaneelin toiminnasta. Alueyhdistyksistä esittäytyy Turun RIA.

Voit lukea lehden myös verkossa – klikkaa itsesi näköislehden sivuille TÄSTÄ LINKISTÄ

Piditkö lukemastasi?

Jos haluat antaa palautetta RIA-lehdestä tai ehdottaa siihen aiheita, ota yhteyttä toimitussihteeri Tanja Määttäseen: tanja.maattanen a ria.fi