RIA X RKL opiskelijayhteistyö: suunnittele haalarimerkki

Hung Pham (hung.pham a ria.fi), 7.5.2024

RIAn ja RKL:n opiskelijayhteistyö käynnistyy syksyllä 2024. Suunnittele sen kunniaksi uusi haalarimerkki – paras palkitaan ja toteutetaan!

Haalarimerkkejä jaetaan syksyllä uusille rakennusalan AMK-opiskelijoille RIAn ja RKL:n infotilaisuuksissa sekä muissa tapahtumissa, joissa olemme mukana. Merkkejä jaetaan vuosittain yli 1000 kappaletta.

Voit vapaasti suunnitella oman kilpailuehdotuksesi, merkin muoto ja tyyli ovat vapaavalintaisia. Ehdotus ei kuitenkaan saa olla loukkaava tai hyvän maun vastainen, eikä se saa olla aiemmin muualla julkaistu.

Lähetä ehdotuksesi uudeksi merkiksi png- tai jpg-muodossa viimeistään 31.5. osoitteeseen hung.pham a ria.fi.

Saapuneista ehdotuksista tuomaristo valitsee finalistit, joiden joukosta voittaja valitaan yleisellä äänestyksellä. Voittajamerkin suunnittelija palkitaan Zalandon 100 euron lahjakortilla ja kymmenellä uudella RIA X RKL -haalarimerkillä.

Lähettämällä kuvan mukaan kilpailuun, annat RIAlle ja RKL:lle suostumuksen sen julkaisuun, haalarimerkin valmistamiseen sen pohjalta sekä valmiin merkin jakamiseen. RIA ja RKL pidättävät oikeuden muokata kuvaa siten, että merkin valmistaminen on mahdollista.

RIA-haalarimerkit