Ifin uusi vakuutusetu 70 vuotta täyttäneille jäsenille

Tanja Määttänen (tanja.maattanen a ria.fi), 21.5.2024

70 vuotta täyttänyt jäsen: Harkitsetko jatkuvan matkavakuutuksen ostoa?

RIAn jäsenyyteen kuuluva matkustajavakuutus päättyy jäsenen täyttäessä 70 vuotta. RIA on neuvotellut yli 70-vuotiaille jäsenilleen uuden edun. Liittovakuutukseen kuuluvan matkavakuutuksen päättyessä voit ostaa itsellesi oman, edullisen jatkuvan matkavakuutuksen.

Saat uuden jatkuvan matkavakuutuksen ensimmäisen kuukauden maksutta, kun ostat vakuutuksen alla olevan linkin kautta. Edun arvo on iästäsi ja asuinpaikastasi riippuen jopa 30 euroa. Etu on hyödynnettävissä alle 80-vuotiaille jäsenille uusiin jatkuviin matkavakuutuksiin, eikä se koske määräaikaisia matkavakuutuksia. Tutustu jo tänään!

KATSO TÄSTÄ TARKEMMAT TIEDOT JA OHJEET VAKUUTUKSEN OTTAMISEEN

If lifestyle ftravel 007 1200x630