Opiskelijatoimikunnan pöydällä opiskelijoiden hyvinvointi, taloudellinen tilanne ja harjoittelupaikat

Hung Pham (hung.pham a ria.fi), 17.4.2024

Tuore opiskelijatoimikunta järjestäytyi 5.4.2024

Vuoden 2024-2025 opiskelijatoimikunnan jäseniksi valittiin Alisa Pääkkönen (puheenjohtaja, Metropolia), Waltteri Lautakoski (varapuheenjohtaja, TAMK), Heidi Viitaniemi (liittohallitusedustaja, SeAMK), Janette Meriläinen (sihteeri, Metropolia), Janne Liiman (somevastaava, HAMK), Elias Haukkamaa (somevastaava, TAMK), Laura Veki (Lapin AMK), Päyam Amiri (Metropolia) ja Zainab Aqazada (Metropolia). 

RIAn opiskelijatoimikunta on liiton opiskelijajäsenten vaikutuskanava opiskeluun ja alan työelämään liittyvissä asioissa. Opiskelijatoimikunta edustaa kaikkia liiton opiskelijajäseniä ja huolehtii heidän asemastaan liiton päätöksenteossa. Toimikunnan tehtävänä on tuoda liittoon tietoa rakennusalan opiskelijoita koskettavista asioista, ottaa niihin kantaa sekä edistää järjestäytymistä.  

Painopistealueena on tällä kaudella opiskelun ja työelämän rajapintaa koskevat asiat sekä opintojen laatuun ja ajankohtaisiin asioihin liittyvät asiat. Erityisesti opiskelijoiden hyvinvointi, alan suhdanteen kehittyminen sekä harjoittelu- ja kesätyöpaikkojen väheneminen huolestuttaa. 

Lämpimät onnittelut uudelle toimikunnalle!

WhatsApp Image 2024-04-05 at 21 12 36

Lue lisää opiskelijatoimikunnasta www.ria.fi/fin/opiskelijat/opiskelijatoimikunta/