Turussa tapahtuu!

Tanja Määttänen (tanja.maattanen a ria.fi), 12.2.2024

Valtakunnallinen KesäRIA 2024 järjestetään Turussa 8.–9. kesäkuuta.

Tartu tilaisuuteen ja ilmoittaudu mukaan ensi kesän ikimuistoisimpaan tapahtumaan, jolle Turku tarjoaa mahtavat puitteet Aurajoen varrella ja Kakolan ainutlaatuisella alueella. Kutsumme paikalle kaikki RIAn jäsenet seuralaisineen viihtymää ja nauttimaan laadukkaasta ohjelmasta ja hyvästä seurasta!

Tapahtumassa on tarjolla muun muassa ammatillisia keskusteluja rakentamisen ajankohtaisista aiheista, valtakunnallisia tilannekatsauksia ja ajatuksia Turun tulevaisuudesta sekä kevyempää ohjelmaa kaupunkisuunnistuksen ja upean iltajuhlan muodossa. Juhla järjestetään Kakolan uniikissa miljöössä.

Vielä ehdit vaikuttaa

Mitä juuri sinä toivoisit näkeväsi, kuulevasi tai kokevasi KesäRIAssa? Vielä ehdit vaikuttaa ohjelman sisältöön. Ota yhteyttä Turun RIAn hallitukseen ja kerro toiveesi! Tapahtuman virallinen ohjelma starttaa lauantaina, mutta halukkaille järjestämme pientä ohjelmaa jo perjantaina.

Toivottavasti saamme nähdä juuri sinut vieraanamme Turussa! Tervetuloa!

Terveisin,
Turun RIAn hallitus


Ilmoittautumislomake julkaistaan tapahtumakalenterissa lähipäivien aikana!

KesäRIA-24 Aurajoki 2