Kokemusasiantuntijaksi webinaariin

Tanja Määttänen (tanja.maattanen a ria.fi), 7.8.2023

Etsimme yhdessä Rakennustiedon kanssa järjestettäviin webinaareihin RIAn jäsentä kertomaan omista käytännön kokemuksistaan, kuinka hyödyntää Rakennustiedon palveluita omassa työssä.

RIA järjestää yhdessä Rakennustiedon kanssa kaksi luentowebinaaria:

  • Suorin tie hyvään rakennustapaan | torstai 28.9.2023 klo 8.50–11.30
  • Ratu tuotannonsuunnittelussa | torstai 2.11.2023 klo 8.50–11.30


Kumpaankin etsitään RIAn jäsentä kertomaan omista käytännön kokemuksistaan, kuinka hyödyntää Rakennustiedon palveluita omassa työssä.

Ensimmäisessä webinaarissa (28.9.) avataan alan muutosvoimia sekä tarvetta jatkuvalle oppimiselle ja pätevöitymiselle. Lisäksi se perehdyttää kiinteistö- ja rakennusalan ammattilaisten käytössä oleviin puolueettoman tiedon keskeisiin tietosisältöihin ja työkaluihin. Puhuja voisi käsitellä esimerkkejä siitä, kuinka suunnittelutyössä voi hyödyntää Rakennustiedon palveluita ja tuotteita.

Toinen webinaari (2.11.) keskittyy Ratu-tietoon ja sen hyödyntämiseen työmaan tuotannonsuunnittelussa. RIAn jäsen voisi nostaa esiin Ratu-tiedon käyttäjänäkökulmaa.

Puheenvuorot eivät ole pitkiä ja ne voivat olla vapaamuotoisia; tärkeintä on kertoa omista kokemuksista. Puheenvuoroista maksetaan pieni palkkio.

Lisätietoja antaa edunvalvontapäällikkö Antti Aarnio: antti.aarnio a ria.fi /  0400 381 634