Asiantuntijapaneelissa saat äänesi kuuluviin

Tanja Määttänen (tanja.maattanen a ria.fi), 9.8.2023

Halutako ottaa kantaa ja mahdollisuuden päästä vaikuttamaan RIAn jäsenistöä ja koko Suomen rakentamista koskeviin kysymyksiin? Liity RIAn asiantuntijapaneeliin!

Meillä RIAssa tavoitteena on muun muassa edesauttaa jäsentemme ammattitaidon ja hyvinvoinnin kehittymistä, edistää hyvää rakentamista ja rakennusten ylläpitoa sekä vaikuttaa aktiivisesti alan lainsäädäntöön ja koulutuspolitiikkaan. Lisäksi huolehdimme jäsenistömme edunvalvonnasta.
 
Tätä kaikkea teemme aktiivisella vaikuttamisella, kuten kannanotoilla, mielipidekirjoituksilla, artikkeleilla, koulutuksella sekä osallistumalla laaja-alaisesti eri työryhmiin ja keskusteluihin sidosryhmiemme kanssa. Jotta näkemyksemme saisivat vieläkin jykevämmän painoarvon, meidän kannattaa hyödyntää jäsenistömme erinomaista osaamista ja käytännön kokemusta aikaisempaa paremmin.
 
Nyt kutsummekin sinut mukaan vaikuttamaan! Olemme perustamassa RIAan asiantuntijapaneelia, jonka jäsenet saavat mahdollisuuden ottaa kantaa sekä jäsenistöämme että koko Suomen rakentamista koskeviin polttaviin teemoihin, kuten uuden rakentamislain yksittäisiin asetuksiin, viranomaismääräyksiin, osaamisvaatimuksiin tai rakennusalan taantuman selättämisen ratkaisuihin.

Asiantuntijapaneelin tehtävät eivät vie liikaa kallisarvoista aikaasi, sillä tarvittavat näkemykset voidaan kerätä sähköisesti ja vuorovaikutus hoitaa Teamsin välityksellä.
 
Kiinnostuitko? Kysy lisää ja ilmoittaudu mukaan: kirsi.mettala a ria.fi