WDBE 2023 – huipputapahtuma rakennetun ympäristön digitalisaatiosta

Tanja Määttänen (tanja.maattanen a ria.fi), 12.5.2023

Jo kuudetta vuotta peräkkäin World of Digital Built Environment (WDBE) Summit tarjoaa laajan kansainvälisen katselmuksen digitaalisen rakennetun ympäristön tärkeimpiin ajankohtaisiin tapahtumiin, ilmiöihin ja ratkaisuihin.

WDBE-2023 1


Tule yhdessä muiden rakennetun ympäristön digitalisaatiosta kiinnostuneiden ammattilaisten kanssa viettämään kaksi inspiroivaa päivää Tallinnaan ja Helsinkiin. Summit-ohjelmamme koostuu kahdeksasta keynote-puheenvuorosta, teemoitelluista Community Sessioista, kumppaneiden työpajoista, WDBE Awards -tilaisuudesta, sekä innostavasta verkostoitumisesta.

Tänä vuonna teemanamme on “Investing in Climate through Tech” ja aiempien vuosien tapaan haluamme antaa näyttämön rakennetun ympäristön digitalisaation edelläkävijöille. On ratkaisevan tärkeää, että toimialamme sijoittaa rahaa, aikaa ja henkistä pääomaa ilmastokriisin ratkaisemiseksi. Mikä on teknologian rooli tässä?

Keynote-puhujina tätä teemaa tulevat avaamaan muun muassa amerikkalainen arkkitehti BJ Siegel, joka on aiemmin ollut Applella luomassa heidän palkittua Apple Store -konseptiaan ja sen jälkeen perustanut Juno-nimisen yrityksen, joka on lähtenyt uudella tavalla brändäämään teollisesti ja kestävästi rakennettua asuntotuotantoa. Mukana puhujakaartissa ovat myös maailman suurimpiin kestävään rakennettuun ympäristöön keskittyvät pääomasijoittajat, Fifth Wallin Miguel Nigorra Esteban sekä Foundamentalin Sebastien Michaud.

WDBE-2023 2


WDBE on kansainvälinen yhteisötapahtuma, jota ei kannata ohittaa! Early Bird -lipunmyyntimme  jatkuu toukokuun loppuun saakka ja lippuvaihtoehtoja on tänä vuonna monia. Myös ryhmälipunmyyntimme on vihdoin avattu ja sisältää tänän vuonna myös logonäkyvyyden. Lisää nostoja ohjelmasta, keynote-puhujien podcast-haastatteluita ja muuta ajankohtaista informaatiota, sekä tietoa kumppanuuksistamme löydät osoitteesta wdbe.org.

WDBE Call for Awards on auki!

Osana 20.9. Summit-ohjelmaa järjestämme toista kertaa WDBE Awards -palkitsemistilaisuuden, jossa rakennetun ympäristön parhaita digitalisaatiotekoja palkitaan kahdeksassa kategoriassa. Oman ehdotuksesi voit jättää kesäkuun loppuun mennessä minuutin mittaisen pitchausvideon muodossa. Lisätiedot ja ilmoittautumislomakkeen löydät wdbe.org -sivuiltamme.

WDBE-2023 3


Joka vuosi WDBE kokoaa yhteen keskimäärin 400 osallistujaa 30 maasta. Olemme CDO:ita, CTO:ita, tietohallintojohtajia kiinteistö- ja rakennusalalla, valtion ja kaupungin virkamiehiä, arkkitehteja, insinöörejä, muita asiantuntijoita sekä tutkijoita, jotka työskentelevät muun muassa  BIM:n, VDC:n, AR/VR:n, Big Datan, analytiikan, IOT:n ja virtuaalisten projektitoimitusten parissa.

Tapahtuman kotisivut: wdbe.org