Valtakunnalliset AMK-päivät järjestetään Laureassa 3.-4.5.2023

Hung Pham (hung.pham a ria.fi), 3.3.2023

Ammattikorkeakoulujen henkilöstölle suunnattu suurin vuosittainen tapahtuma kokoaa tänä vuonna tapahtumakävijät Laureaan, Leppävaaran kampukselle Espooseen. Päivillä innostutaan yhdessä digitaalisuudesta, hyvinvoinnista sekä kansainvälisyydestä.

Valtakunnalliset AMK-päivät ammattikorkeakoulujen henkilöstölle ja johdolle toteutetaan tänä vuonna kattoteemoilla digitaalisuus, hyvinvointi ja kansainvälisyys. Kattoteemat rytmittävät päivien kulkua sekä määrittävät työpajatyöskentelyn suunnan. Tapahtuman yhteisen ohjelman lisäksi aikatauluun on sisällytetty työpajatyöskentelyä innopajoissa, joissa innostutaan pedagogiikka-, turvallisuus- tai TKI-teemasta.

Innopajoissa käsitellään ajankohtaisia teemoja, jaetaan toimivia käytänteitä ja etsitään uusia ratkaisuja arjen tuomiin haasteisiin korkeakoulutoiminnan kehittämiseksi. Innopaja valitaan ilmoittautumisen yhteydessä. Vaihtoehtoisesti voit osallistua rennompaan ohjelmaan ilman työpajaohjausta. Vaihtoehtoisessa oheisohjelmassa on esillä näytteilleasettajien case-esimerkkejä, puheenvuoroja, paneelikeskustelu sekä tutustumista Laurean Living Lab -tiloihin.

Etäosallistujana voit seurata innopajojen aikana oheisohjelmaa auditoriosta streamattuna, sillä innopajoissa ei ole etäosallistumismahdollisuutta. Huomioithan, että 3.5. iltapäivän oheisohjelmaa ei streamata.

Ilmoittautuminen ja tapahtuman tarkempi ohjelma löytyy AMK-päivien tapahtumasivulta: www.laurea.fi/amk-paivat-2023/