Anniina Söderholm on valittu vuoden nuoreksi RIAlaiseksi 2022.

Kimmo Sandberg (kimmo.sandberg a ria.fi), 5.10.2022

Rakennusalan järjestöt palkitsivat ansioituneita nuoria FinnBuildissa

Tampereen ammattikorkeakoulusta rakennusinsinööriksi vuonna 2020 valmistunut INS. (AMK) Söderholm on pitkään ollut aktiivinen työuransa lisäksi RIAn toiminnassa. Tällä hetkellä hän toimii Tampereen RIAn varapuheenjohtajana. 

Anniinan urapolku rakennusalalla on alkanut infratyömailta ja vienyt geoteknisen suunnitteluun konsultin tehtäviin WSP:lle. Hän on tuonut RIAlaista asiantuntijuutta esille työelämän lisäksi myös ansiokkaalla opinnäytetyöllä. Fortumille tehty voittoisa opinnäytetyö käsitteli jätteenpoltossa syntyvien sivutuotteiden eli pohjakuonan uusiokäyttöä tierakentamisessa. Opinnäyte palkittiin infra-alan parhaana.

Palkitseminen julkistettiin FinnBuild messuille 4.10.

Vuoden nuoreksi rialaiseksi voidaan valita henkilö, jolla on alle kymmenen vuotta työkokemusta ja joka on osallistunut aktiivisesti RIAn toimintaan sekä saavuttanut työurallaan nopeasti asiantuntijan aseman.

Image

Vuoden nuori rialainen INS. (AMK) Anniina Söderholm palkittiin Juhana Blomstedtin tekemällä taululla. Palkintoa luovuttamassa RIAn toimitusjohtaja, järjestöneuvos Kimmo Sandberg (vas.) ja RIA-Liiton puheenjohtaja Tommi Luukkonen.

Kuva; Jouni Ranta, Rakennuslehti