Sopimustekniikka rakennusalalla YSE 1998

Koulutuksessa käsitellään mm. sopimusten hallintaa, rakennuttajan ja urakoitsijan velvollisuuksia ja vastuita, suunnittelun johtamista ja ohjausta, lisä- ja muutostöitä sekä uusia yhteistoiminnallisia toteutusmalleja.

Koulutustilaisuuden ohjelma tarjoaa myös tuoreita esimerkkejä korkeimman oikeuden ja muiden tuomioistuinten päätöksistä sekä ajankohtaiskatsauksen sopimushallintaan. Tilaisuus on suunnattu kaikille rakennusalan ammattilaisille.

Luennoitsijat

Koulutustilaisuuden luennoitsijoilla on runsaasti käytännön kokemusta rakennusalan sopimuksista ja sopimusriidoista.

Asianajaja Pia Stoorin Asianajotoimisto Liuksiala & Co) erikoisosaamista ovat sopimus- ja vahingonkorvausoikeus, rakentamis- ja ympäristöoikeus, ulkomaankaupan sopimukset, immateriaalioikeus, asunto-osakeyhtiöiden juridiikka sekä oikeudenkäynnit ja välimiesmenettelyt.

Professori Olli Seppäsen (Aalto-yliopisto) erikoisosaamista ovat aikataulujen suunnittelu ja ohjaus, aikatauluhäiriöiden vaikutus urakka-aikaan ja tuottavuuteen, lean suunnittelunohjauksessa ja rakentamisessa sekä rakentamisen digitalisaatio. Hän on ollut asiantuntijana lukuisissa aikatauluihin liittyvissä sopimuserimielisyyksissä.

Hinta

Osallistumismaksut RIAn, RILin ja RKL:n jäsenille on 930 € + alv 24 % (norm. 990 € + alv 24 %).

Hinta sisältää opetuksen lisäksi kurssimateriaalin sekä paikan päällä osallistuville ohjelmaan merkityt tarjoilut.

Ilmoittaudu 15.5. mennessä tästä linkistä.

Huom! Koulutuksen kellonaika täsmentyy lähempänä ajankohtaa!


Järjestäjä varaa oikeuden muutoksiin. Koulutus paikan päällä / webinaari pystytään vahvistamaan ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen, jolloin osallistujia tiedotetaan asiasta.


  • Ajankohta:
  • 30.5.2023 08:00 - 31.5.2023 16:00
  • Paikka:
  • Helsinki / webinaari, Sokos Hotel Presidentti
  • Järjestäjä:
  • RIL