Sopimustekniikka rakennusalalla YSE 1998 – koulutukset syys- ja marraskuussa

Koulutuksessa käsitellään mm. sopimusten hallintaa, rakennuttajan ja urakoitsijan velvollisuuksia ja vastuita, suunnittelun johtamista ja ohjausta, lisä- ja muutostöitä sekä uusia yhteistoiminnallisia toteutusmalleja.

Koulutuspäivät

13.–14.9. ja 14.–15.11. (molemmat koulutukset ovat sisällöltään samat).

Koulutustilaisuuden ohjelma tarjoaa myös tuoreita esimerkkejä korkeimman oikeuden ja muiden tuomioistuinten päätöksistä sekä ajankohtaiskatsauksen sopimushallintaan.

Tilaisuus on suunnattu kaikille rakennusalan ammattilaisille.

Katso koulutuksen ohjelma tästä linkistä.

Ilmoittaudu mukaan syyskuun koulutukseen tästä linkistä. Ilmoittautuminen päättyy 29.8.2023.

Ilmoittaudu mukaan marraskuun koulutukseen tästä linkistä. Ilmoittautuminen päättyy 31.10.2023.

Ilmoittautumisvaiheessa valitse osallistumistapasi koulutukseen: osallistuminen paikan päällä / webinaari. Mikäli ilmoittautumisajan päättyessä paikan päälle ilmoittautuneita on 5 henkilöä tai enemmän, koulutus toteutetaan hybridimuodossa. Mikäli paikan päälle ilmoittautuneita on alle 5, koulutus järjestetään ainoastaan webinaarina.

Osallistumistapailmoittautumiset kerätään ennen jokaista jaksoa. Toteutukset vahvistetaan noin kaksi viikkoa ennen jaksoa. 

Luennoitsijat

Koulutustilaisuuden luennoitsijoilla on runsaasti käytännön kokemusta rakennusalan sopimuksista ja sopimusriidoista

Asianajaja Pia Stoorin (Asianajotoimisto Liuksiala & Co) erikoisosaamista ovat sopimus- ja vahingonkorvausoikeus, rakentamis- ja ympäristöoikeus, ulkomaankaupan sopimukset, immateriaalioikeus, asunto-osakeyhtiöiden juridiikka sekä oikeudenkäynnit ja välimiesmenettely

Professori Olli Seppäsen (Aalto-yliopisto) erikoisosaamista ovat aikataulujen suunnittelu ja ohjaus, aikatauluhäiriöiden vaikutus urakka-aikaan ja tuottavuuteen, lean suunnittelunohjauksessa ja rakentamisessa sekä rakentamisen digitalisaatio. Hän on ollut asiantuntijana lukuisissa aikatauluihin liittyvissä sopimuserimielisyyksissä.

Osallistumismaksut 2023:

  • RIAn, RILin ja RKL:n jäsenille 930 eur + alv 24 %
  • Muille 990 eur + alv 24 %

Hinta sisältää opetuksen lisäksi kurssimateriaalin sekä paikan päällä osallistuville ohjelmaan merkityt tarjoilut.

Koulutuksen järjestää RIL: ril.fi

Järjestäjä varaa oikeuden muutoksiin. Koulutus paikan päällä / webinaari pystytään vahvistamaan ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen, jolloin osallistujia tiedotetaan asiasta.

  • Ajankohta:
  • 13.9.2023 08:00 - 14.9.2023 16:00
  • Paikka:
  • Helsinki / webinaari, Sokos Hotel Tripla / webinaari
  • Järjestäjä:
  • RIL