Lean rakentaminen koulutuskokonaisuus, Moduulit 1–4

Koulutuskokonaisuus, Moduulit 1–4 on suunnattu kaikille lean-rakentamisesta ja alan tuottavuuden sekä toimintamallien kehittämisestä kiinnostuneille. Osallistuja voi valita itselleen parhaiten soveltuvan osan ja edetä askel kerrallaan kokemuksen ja osaamisen karttuessa.

Sana lean kuuluu yhä useamman rakennusalan toimijan keskusteluissa ja lean-periaatteita ja työkaluja on alettu hyödyntämään niin rakennushankkeiden johtamisessa, suunnittelussa kuin itse työmaalla. Leanin hyödyntäminen on osoittautunut tehokkaaksi toimintatavaksi nopeuttaa rakennushankkeiden läpimenoaikoja, parantaa laatua ja tuottavuutta sekä asiakastyytyväisyyttä työntekijöiden hyvinvointia unohtamatta. Lean-osaamisella on merkittävä painoarvo mm. yhteistoiminnallisissa hankkeissa kuten esim. alliansseissa.

RIL tarjoaa kattavan lean-rakentamiseen liittyvän koulutuskokonaisuuden. Kokonaisuus koostuu toinen toisiaan täydentävistä moduuleista, joista osallistuja voi valita itselleen parhaiten soveltuvan osan ja edetä askel kerrallaan kokemuksen ja osaamisen karttuessa. Jos perusasiat ovat jo tuttuja, voi siirtyä suoraan ylemmille askelmille (vaativamman tason moduuleihin).

Koulutuskokonaisuudella pyritään koko alan kehittämiseen selvällä harppauksella, luomaan edellytykset kyvykkyydelle toimia yhteistoiminnallisissa hankkeissa, sekä ”standardoimaan” alan lean-osaamista.

Lisätietoa koulutuksesta ja ohjelmat.

  • Ajankohta:
  • 6.10.2022 09:00 - 9.3.2023 15:30
  • Paikka:
  • Helsinki
  • Järjestäjä:
  • RIL