Etelä-Norjan matka

Norjan pääkaupunki Oslo on ostosmahdollisuuksien ja kulttuurimatkaajan kaupunki. Uusi oopperatalo, Munchin Huuto ja laadukkaat kalaravintolat ovat vain ohut viipale pääkaupungin monipuolisesta tarjonnasta. Vuorien ja vuonojen ympäröimä Bergen on henkeäsalpaavan kaunis kaupunki. Lisäksi Bergenillä on hansakaupunkina merkittävä historia, jota pääsee aistimaan Unescon perintökohteeksi valitussa vanhassa keskustassa.

Muutama paikka vapaana!
Lisätietoa: Kaisa Sorakuru-Ruohene, s-posti: ruohonen a kotikone.fi

ETELÄ-NORJA matka ajankohtana  5. - 8 tai 10. SYYSKUUTA 2019. 

ALUSTAVASTI 
To 5.9. Aamulento Osloon, tutustuminen Oopperan ja rautatien väliseen uuteen alueeseen, lounas ja junalla siirtyminen Kristiansandiin. Tutustuminen paikalliseen kirjastoon ja suomalaisen Arkkitehtitoimisto  ALAn suunnittelemaan teatteri- ja konserttitalo Kildeniin. Jatketaan bussilla Lindesnesiin, jossa yövymme. 
Pe 6.9. Tutustutaan eteläisimpään Majakkaan ja Arkkitehtitoimisto Snöhettanin suunnittelemaan "merenalaiseen" ravintolaan. Matka jatkuu Stavangeriin, jossa yövymme.
La 7.9. Tutustutaan Stavangeriin ja sen arkkitehtuuriin. Siirrymme laivalla Bergeniin. Iltaohjelmaa ja yöpyminen. 
Su 8.9. Tutustuminen Bergeniin ja arkkitehtuuriin, lento Helsinkiin 20.40 - 23.05.
TAI 

Yöpyminen ja seuraavana aamuna ma 9.9.  "erityinen junamatka" Bergen -Oslo, saapuu klo 22:37 Osloon. 9-10.9 yöpyminen Oslossa ja lento kotiin.

Matkalle anotaan TJS-tukea!

  • Ajankohta:
  • 5.9.2019 08:00 - 10.9.2019 16:00
  • Paikka:
  • Oslo, Kristiansand, Lindesnes, Stavanger, Bergen, Norja
  • Järjestäjä:
  • RAT