Mikko Kuustonen ja Hanna Brotherus RIAn virtuaalivieraina

Tervetuloa elämykselliseen verkkotapahtumaan

Mikko Kuustonen ja Hanna Brotherus saapuvat RIAn vieraiksi tiistaina 16.2.klo 18-19

Virtuaalitapahtuma on kaikille rialaisille avoin. Kaakon RIAn järjestämällä tapahtumalla juhlistetaan vastaperustettua uutta yhdistystä Kaakon RIAa sekä juhlistetaan RIA-liiton 70-vuotista taivalta. 

ria twitter kansikuva

Taiteilijapariskunta avaa tiiviissä ja elämyksellisessä virtuaalitapaamisessa kommunikaation, kohtaamistaitojen ja läsnäolon merkitystä omien kokemustensa kautta.
Hanna Brotherus on tanssija, ohjaaja, koreografi ja neljän lapsen äiti, joka kuuluu kiistatta suomalaisen tanssitaiteen kärkinimiin. “Työni ydin on toisen ihmisen kohtaamisessa ja vuorovaikutuksessa. Intohimoni on saattaa yhteen keskenään erilaisia, eri-ikäisiä ja eritaustaisia ihmisiä. Uskon intuitioon, älykkääseen empatiaan sekä kosketuksen ja läsnäolon voimaan.“
Mikko Kuustonen on innostava puhuja ja karismaattinen esiintyjä. Hän avaa luovien yhteisöjen metodeja arjen työkaluiksi. Esimerkit nousevat niin bändeistä kuin tv-työstäkin. Yhteisöjen kehittäminen, ideoiden jalostaminen ja kommunikaatio ovat keskiössä. ”Olennaisimmat löydöt elämässäni ovat tapahtuneet arvaamattomissa tilanteissa; afrikkalaisissa kylissä, keikkabusseissa tai tv-taltiointien kulisseissa. Silti kyse on arkisista oivalluksista jotka luovat mielekkyyttä ja motivaatiota.”

Kuustonen

Lue  Hanna Brotheruksen ja Mikko Kuustosen henkilöesittelyt tästä.

Brotheruksen ja Kuustosen henkilöesittelyt
4.8 Mt, päivitetty 22.1.2021

  • Ajankohta:
  • 16.2.2021 18:00 - 19:00
  • Paikka:
  • Verkkotapahtuma
Ilmoittautuminen päättyi
15.02.2021
Ilmoittautuneita yhteensä
285 / 400
  • Järjestäjä:
  • Kaakon RIA

Tapahtumaan ei voi enää ilmoittautua!