Opiskelijatapahtumat

RIA järjestää yhdessä yhteistyökumpaneiden kanssa erilaisia tapahtumia ympäri Suomea. Tule mukaan!

Yrityspäivät oppilaitoksissa

Rakennusalan yrityspäivä tuo opiskelijat ja yritykset yhteen keskustelemaan tulevaisuuden ura- ja työtaidoista.
Päivän aikana opiskelijat pääsevät kuuntelemaan yritysten puheenvuoroja, joissa jaetaan vinkit opiskeluun ja työharjoitteluun. Yrityspäivä on erinomainen opiskelijoille tavoittaa  rakennusalan yrityksiä, löytää harjoittelu- tai opinnäytetyöpaikka. Katso päivämäärät tapahtumat-osiosta.


Opiskelijaseminaari Ylläspoweria

YlläspoweRIA 2019 on opiskeljaseminaari ja verkostoitumistapahtuma RIAn opiskelijayhteyshenkilöille ja rakennusalan yrityksille! YlläspoweRIA – seminaarilla on pitkät perinteet, Rakennusinsinöörit ja –arkkitehdit RIA on järjestänyt tapahtumaa jo oli 15 vuotta! 

Tapahtuma kerää yhteen rakennusalan opiskelijoita ja alan yrityksiä. YlläspoweRIAssa luodaan tärkeitä kontakteja, jaetaan vinkkejä opiskeluun ja työnhakuun. Lue lisää.


RIA-illat opiskelijoille

RIA-illat järjestetään yhdessä RIAn paikallisyhdistysten kanssa eri paikkakunnilla. Mukana iltaa tukemassa on myös paikallisia rakennusalan yrityksiä. Katso päivämäärät tapahtuma-osiosta. 


RIArace seikkailukisa

RIArace goes Jyväskylä on joukkuekilpailu, jossa 2-3 hengen joukkueet ottavat toisistaan mittaa erilaisissa älynystyröitä ja luovuuttaa koettelevissa haateissa, The Amazing race - konseptin mukaisesti. Nopein maalissa voittaa! Lue lisää. 


Beachfutis

Tule mukaan pelamaan Kalajoen Hiekoille rialaisten kanssa Beach Finnish Open- turnaukseen. Lue lisää. 


activitymore-6C64B70E-9E35-439B-B20D-9C0A27F2C770