Stipendit

Rakennusinsinöörit ja –arkkitehdit RIA ry ja sen jäsenyhdistykset jakavat vuosittain valmistuville jäsenilleen stipendejä tunnustuksena hyvästä opiskelumenestyksestä sekä ansiokkaasta toiminnasta RIA-liiton hyväksi.

RIA-stipendi

RIA haluaa antaa tunnustusta rakennusinsinööri-, rakennusarkkitehti- ja rakennusmestariopiskelijoille, jotka ovat valmistumassa hyvin arvosanoin. Stipendiä voi hakea valmistuva RIAn opiskelijajäsen. RIA-stipendin suuruus on 300 euroa ja se myönnetään RIAn liittohallituksen päätöksellä.

Keväällä 2022 valmistuvien opiskelijoiden viimeinen stipendien hakupäivä on 31.3. ja syksyllä valmistuvien hakupäivä on viimeistään 28.10. mennessä.

Jäsenyhdistyksen stipendi

Jäsenyhdistykset voi erikseen myöntää stipendejä tunnustuksena ansiokkaasta toiminnasta RIA -liiton ja sen jäsenyhdistysten hyväksi. Jäsenyhdistyksen stipendin myöntämisen perusteena on RIAn jäsenyys, valmistuminen  ja aktiivisesti osallistuminen RIAn opiskelijatoimintaan. Erityisesti otetaan huomioon toiminta jäsenyhdistyksessä. Stipendin suuruuden ja saajan/saajat päättää paikallisyhdistyksen hallitus.

RIA-stipendi 2022

Rakennusinsinöörit ja –arkkitehdit RIA ry jakaa valmistuville jäsenilleen stipendejä tunnustuksena hyvästä opiskelumenestyksestä. RIAn jäsenydistykset jakavat ansiokkaasta toiminnasta RIA-liiton ja sen jäsenyhdistysten hyväksi. Stipendiä voi hakea vuonna 2022 valmistuva RIAn opiskelijajäsen. Jos valmistut kevätlukukaudella (viimeistään kesäkuussa), hae stipendiä 31.3.2022 mennessä. Jos valmistut syyslukukaudella (viimeistään joulukuussa), hae stipendiä 28.10.2022 mennessä.

Pakollinen kenttä