Holiday Club Villas huoneistot

Rialaiset jäsenet saavat 50 % alennuksen Holiday Club Villas huoneistojen päivän majoitushinnasta, kun varaus tehdään koodilla RIA50 Holiday Clubin verkkokaupan kautta www.holidayclub.fi.

Holiday Clubin majoitusten saatavuus määräytyy kulloinkin vapaana olevan majoituskapasiteetin mukaisesti.
Varaaja tekee itse varauksen ja maksaa majoituksen verkkokaupan kautta. Sovittu alennus huomioidaan hinnassa automaattisesti, kun varaaja käyttää edellä mainittua koodia.

Holiday Club Caribia

Turun Holiday Club Villas huoneistot (kuvassa) sijaitsevat Caribia kylpylähotellin yhteydessä. Kylpylähotelli Caribiassa vietetään hyviä hetkiä etelänmerien rennossa hengessä.

Caribian kylpylässä kylvetään, rentoudutaan, kuntoillaan ja inspiroidutaan; ladataan akkuja ja saadaan energiaa. Harmony Spa -hemmottelut kruunaavat virkistävän kaupunkiloman kylpylässä.

Linkki kaikkiin Villas-kohteisiin


Lue lisää

Holiday Club Saimaa

Koe Villas huoneistot (kuvassa) Saimaan rannalla. Tule samalla viihtyisään lomakeskukseen viettämään ikimuistoista lomaa kylpylän ja monipuolisten aktiviteettien parissa. Holiday Club Saimaan Cirque de Saimaa -kylpylä tarjoaa elämyksiä kaikenikäisille.

Tunnelmallisessa sirkusteemaisessa kylpylässä nautitaan poreista, lasketaan vesiliukumäkiä ja rentoudutaan Saunamaailman ja Harmony Spa -hoitojen hemmottelussa.Holiday Club Vierumäki

Holiday Club Vierumäki on hyvinvoinnista ja liikunnasta kiinnostuneiden unelmakohde. Loistavalla sijainnilla oleva vapaa-ajankeskus soveltuu erinomaisesti etenkin golffareille ja muille aktiivilomailijoille. Vierumäeltä löytyy harrasteita, kahviloita ja ravintoloita jokaiseen makuun. 

Holiday Club Vierumäki Villas (kuvassa) on korkeatasoinen ja hyvinvarusteltu huoneisto kaksikerroksisessa luhtitalossa. Huoneistoissa on moderni keittiö, olohuone, kaksi makuuhuonetta, oma sauna, kylpyhuone ja erillinen wc. Toisessa makuuhuoneessa on parivuode ja toisessa erilliset vuoteet kahdelle. Olohuoneen vuodesohva toimii lisävuoteena kahdelle. Holiday Club Himos

Marraskuussa 2016 Himokselle valmistui 18 kpl tyylikkäitä Villas-huoneistoja (kuvassa). Vuonna 2017 uusia asuntoja valmistui 14 ja 2018 rakennettiin vielä 18 Villas-huoneistoa. Kaksikerroksiset luhtitalot sijaitsevat Himos-keskuksen alueella. 53m² -kokoisiin huoneistoihin kuuluu kaksi makuuhuonetta, tupakeittiö, sauna sekä kylpyhuone.

Holiday Club Himos sijaitsee Jämsän kaupungissa, Keski-Suomen sydämessä. Himos on Keski-Suomen monipuolisin, ripeästi kasvava matkailukeskus, jossa uusia aktiviteetteja avautuu joka vuosi. Jämsän korkeuksilla talvi on sitä oikeaa, lumista lajia, kesä Päijänteen vesistöjen tuntumassa on aitoa suomalaista lämpöä täynnä. Holiday Club Katinkulta

Holiday Club Katinkulta on monipuolisuudessaan vertaansa vailla: lukuisat harrastukset sisällä ja ulkona, upea kylpylämaailma, tasokkaat ravintolapalvelut, yksi Suomen suosituimmista golfkentistä, ohjelmapalvelut ja paljon muuta.

Villas-huoneistoista on upeat näkymät joko golfkentälle tai Nuasjärvelle ja Vuokatinvaaralle. Neljässä kerroksessa olevista 65 huoneistoista on sisäyhteys hotelliin ja palveluiden pariin. Villas-huoneistoissa on 1 tai 2 makuuhuonetta, täydellisesti varustettu keittiö, oma sauna ja lasitettu parveke. Tilaa on 44,5–72,5 m². Villas Katinkulta Spa 2 on valmistunut kesäkuussa 2014 ja se käsittää 30 uutta huoneistoa ja sijaitsee kylpylähotellin viereisessä rakennuksessa. Holiday Club Villas Kuusamon Tropiikki

Kuusamossa ei lomailijalla ole puutetta tekemisestä. Aktiviteettimahdollisuudet ovat loistavat vuodenajasta riippumatta: laskettelu, hiihto, vaellukset, safarit, ratsastus, koskenlasku sekä kylpylässä nautiskelu ovat vain osa vaihtoehdoista. Kuusamo on alueena ainutlaatuisen kaunis lampineen ja metsineen.Holiday Club Villas Saariselkä

Holiday Club Saariselkä on Euroopan pohjoisin kylpylähotelli- ja loma-asuntokohde. Holiday Club Saariselkä sijaitsee Inarin kunnassa Urho Kekkosen kansallispuiston vieressä, Pohjois-Lapin tunturimaisemien ympäröimänä.

Tiiviiksi kyläksi rakennettu Saariselkä on koko perheen kohde. Tulitpa lentäen, junalla ja bussilla tai omalla autolla, paikan päällä et talvella juuri suksia ja pulkkaa kummempia kulkuneuvoja tarvitse. Holiday Club Villas Salla

Holiday Club Salla on koko perheen lomakohde Koillis-Lapissa. Holiday Club on halunnut kehittää Sallan aluetta sen ominaisluonnetta kunnioittaen. Loma-asunnot on rakennettu tiiviisti Hotelli Revontulen ympäristöön. 
Rinteeseen ja laduille pääset siis suoraan loma-asuntosi ja hotellin pihalta. Tunturikylpylä kutsuu rentoutumaan ja nauttimaan aktiivisen päivän päätteeksi. Jylhät tunturit, kairat ja aapasuot ja koko upea erämaa alkavat aivan lomakeskuksen viereltä.