RIA-liiton puheenjohtajaehdokkaat esittäytyvät

Tuula Napola (tuula.napola a ria.fi), 12.10.2020

Tutustu RIAn liittohallituksen puheenjohtajaehdokkaisiin.

RIAn littohallituksen nykyisen puheenjohtajan Pekka Kampmanin toimikausi päättyy vuoden lopussa. RIA-liiton seuraavassa liittokokouksessa 21. marraskuuta valitaan liitolle uusi puheenjohtaja seuraavalle kaksivuotiskaudelle. Puheenjohtajaehdokaita on kolme, RA Tommi Luukkonen Keski-Suomen RIAsta, MilS Irina Martiskainen Lahden RIAsta ja Ins (YAMK) Tiia Tuomi Tampereen RIAsta. 

Hallituksen puheenjohtajalle on RIAn johtosäännössä määritetty seuraavat tehtävät: johtaa liittohallituksen toimintaa, luoda ja kehittää liiton ideologiaa ja ulkoista kuvaa sekä toimintastrategiaa liiton sääntöjen ja hyväksyttyjen periaatteiden pohjalta, hoitaa osaltaan suhteita yhteiskuntaan ja muihin organisaatioihin sekä valvoa liiton sääntöjen ja tehtyjen päätösten noudattamista ja toimeenpanemista sekä toimihenkilöiden toimintaa.

Oheisista pdf:stä voit tutustua kuhunkin puheenjohtajaehdokkaaseen tarkemmin, opintoihin, työhistoriaan ja heidän toimintaansa RIAssa ja sen järjestökentässä.

RA Tommi Luukkonen on RIA-liiton varapuheenjohtaja ja toimii paikallisyhdistyksensä Keski-Suomen RIAn hallituksen varapuheenjohtajana.

Tommi Luukkonen
108 kt, päivitetty 13.10.2020

MilS Irina Martiskainen on Lahden RIAn hallituksen puheenjohtaja sekä RIAn liittohallituksen varajäsen. 

Irina Martiskainen
103 kt, päivitetty 13.10.2020

Ins. (YAMK) Tiia Tuomi toimii paikallisyhdistyksessään Tampereen RIAssa tapahtumavastaavana ja hän on RIAn liittohallituksen varsinainen jäsen.

Tiia Tuomi
103 kt, päivitetty 13.10.2020