RIAn liittokokous

Tuula Napola (tuula.napola a ria.fi), 26.9.2019

Rakennusinsinöörit ja -arkkitehdit RIA ry:n liittokokous pidetään 23.11.2019 Helsingissä. Paikka on Lapland Hotels, Kokoustila Rikastamo, Bulevardi 28. 00100 Helsinki. Valtakirjojen tarkastus ja lounas klo 11 - 12. Kokous klo 12 - 15.30.

Varsinaisessa liittokokouksessa käsitellään liiton sääntöjen 10 §:n määräämät asiat sekä liiton jäsenten sääntöjen mukaisesti liittokokouksen käsiteltäväksi ilmoittamat asiat.
Asia, jonka liiton jäsen haluaa liittokokouksen käsiteltäväksi, on kirjallisesti ilmoitettava liittohallitukselle viimeistään kuusi viikkoa ennen liittokokousta.
Voidakseen käyttää äänivaltaansa, on jäsenten kirjallisesti ilmoitettava osallistumisestaan kokoukseen ja jäsenyhdistyksen lisäksi samalla toimitettava liittokokousedustajiensa valtakirjat liiton toimistoon 15.11. mennessä.