Uutisia RIAsta

Vuoden rialainen 2017

RI Pekka Romppasesta Vuuoden rialainen 2017

Indepro Oy:n projektipäällikkö RI Pekka Romppaselle on myönnetty Vuoden rialainen 2017 tunnustuspalkinto Rakennusinsinöörit ja –arkkitehdit RIA ry:n liittokokouksessa Helsingissä 25.11. Suomen itsenäisyyden juhlavuonna RIA haluaa erityisesti korostaa Romppasen laajaa kokemusta Helsingin arvokohteiden rakennuttamistehtävissä.

Romppasen uraan on kuulunut useita korjausrakentamishankkeita, mutta myös suuria uudisrakennuksia, kuten Pauligin paahtimo Vuosaaressa ja Kone Oyj:n pääkonttori Espoon Keilalahdessa. Romppasen pitkän referenssilistan ehkä mielenkiintoisin kohde on presidentinlinnan peruskorjaus vuosina 2012 – 2014. Romppanen toimi kulttuurihistoriallisesti vaativassa hankkeessa rakennuttajakonsulttina. Nykyinen tehtävä, eli Olympiastadionin perusparannus on teknisesti vaativa, yli 40 720 brm2:n laajuinen hanke, jonka on määrä valmistua vuonna 2019.

Pekka Romppanen valmistui rakennusinsinööriksi Kotkan teknillisestä oppilaitoksesta vuonna 1989. Valmistumisensa jälkeen hän on toiminut mm. rakennesuunnittelijana, työnjohtajana ja projekti-insinöörinä.

Romppasen luottamustehtäviin on kuulunut toimiminen Helsingin RIAn puheenjohtajana, RIA liiton liittohallituksen jäsenenä ja liittokokousedustajana. RIAn jäsenenä Romppanen on ollut jo 32 vuotta.

RIAn liittohallitus perusteli Romppasen valintaa mm. hänen osaamisestaan johtaa suuria ja vaativia rakennushankkeita sekä erinomaisista neuvottelu- ja yhteistyötaidoistaan.


Palaa otsikoihinTulosta sivu
Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä