Tapahtumat

27.11.2018

Rakennusalan messuja 2019

Alkuvuonna 2019 järjestetään monia rakennusalan messuja.

Asuntomarkkinat 2019 –asuntovaikuttajien areena

29.1.2019 Hotel Scandic Parkissa Helsingissä pidettävässä tapahtuman ohjelman aiheita on mm. kaupunkien ja rakentamisen tulevaisuus, yhteiskuntavastuu asuntomarkkinoilla – mikä on valtion rooli? Tekoäly asumisessa – totta vai tarua?, kiertotalous, digitaalisuus asumisen ja elämisen palvelut, älykäs kaupunkisuunnittelu ja asuntorakentamisen laatu.
Lue lisää ja ilmoittaudu

Korjausrakentaminen 2019

29.1. pidetään Helsingin Messukeskuksessa korjausrakentamisen tapahtuma alan ammattilaisille. Luvassa on seminaareja, hanke-esittelyjä, tietoiskuja, paneelikeskustelu ja kattava näyttelyalue.
Lisätiedot tästä

Asta Rakentaja 2019

Rakentamisen ja asumisen messut Tampereen messu- ja urheilukeskuksessa 1. – 3.2. Teemoina remontointi, keittiöt ja kodin turvallisuus.
Lue lisää

Raksa 2019

15. – 17.3. järjestetään Lahden messukeskuksessa rakentamisen ja remontoinnin suurtapahtuma, jonka teemoina on ekologinen rakentaminen, energiatehokkuus, mökki ja sauna sekä persoonallinen koti.
Lisätietoja Raksasta tästä

ISH –ammattimessut 2019

Maailman vesi- ja energiatekniikan ykköstapahtuma ISH järjestetään Frankfurtissa 11. – 15.3. Noin 2400 näytteilleasettajaa antaa kuvan messujen laajuudesta.

ISH Energy –osasto: älykäs ja tehokas talotekniikka, energianhallintajärjestelmät, hybridilämmitysjärjestelmät, ilmastointi- ja ilmanvaihto, jäähdytys ym.
ISH Water –osasto: älykkäät vedenhallintajärjestelmät ja niiden turvallisuus, sääntely ja valvonta; kylpyhuoneiden suunnittelu.
Huom. Hotellihuoneet kannattaa varata ajoissa, sillä hinnat moninkertaistuvat messujen lähetessä.
Tutustu ISH:iin tästä


Palaa otsikoihin
Tulosta sivu
Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä