RIA ON LIITTOSI

Jos opiskelet rakennusarkkitehdiksi, rakennusinsinööriksi, rakennusmestariksi. Opiskelijajäsenenä saat hyviä vinkkejä työsuhteen aloittamiseen. Pääset myös RIA-liiton järjestämiin tapahtumiin ja seminaareihin.

kesäpoweria

EDUT JA HYÖDYT SINULLE

Opiskelijajäsenet rakentavat RIAn tulevaisuuden pohjan.


Rakennusinsinöörit ja -arkkitehdit RIA ry:n tehtävänä on parantaa jäsenten asemaa työelämässä, ammattitaitoa sekä edistää jäsenistönsä hyvinvointia.

Aktiivisuudellasi voit vaikuttaa RIA-liiton toimintaan mm. osallistumalla RIAn ja sen jäsenyhdistysten toimintaan ja koulutuksiin.

Luo kontakteja muihin rakennusalan opiskelijoihin ja rakennusalan ammattilaisiin jo opiskelun aikana. Kontaktien luominen auttaa sinua tulevaisuudessa. RIA-liiton koulutukset antavat uutta ja ajankohtaista tietoa rakennusalasta.

RIAn toimisto ja lakimiehet auttavat työsuhteeseen liittyvissä kysymyksissä.

Saat viisi kertaa vuodessa RIA-lehden ja viikoittain Rakennuslehden, joissa on ajankohtaista tietoa omasta alasta ja liitosta. Jäsenetuihin kuuluvat myös Betoni-, Teräsrakenne ja Puu-lehdet.

Saat jäsenetuna IF Vakuutusyhtiön vapaa-ajan matkustajavakuutuksen ja ammatillisen vastuu- ja oikeusturvavakuutuksen. 

Lisäksi RIA tarjoaa runsaasti muita etuja.

Ajankohtaista

22.5.2017 Lomalle? - Jäsenkortti mukaan!

Matkustajavakuutus tarjoaa turvaa matkalla alkavien sairauksien ja tapaturmien varalle. Lisäksi vakuutus sisältää turvan matkan peruuntumisen ja keskeytymisen varalle.

Lue lisää


28.2.2017 Opiskelijaseminaari -YlläspoweRIA

YlläspoweRIA -seminaarilla on pitkät perinteet, Rakennusinsinöörit ja -arkkitehdit RIA on järjestänyt tapahtumaa jo yli 15 vuotta! Tapahtuma kerää yhteen rakennusalan opiskelijoita ja alan yrityksiä. Seminaarissa luodaan tärkeitä kontakteja ja rakennusalan yritykset jakavat vinkkejä opiskeluun ja työnhakuun.

Lue lisää


28.2.2017 Palkkasuositukset 2017

RIAN HARJOITTELUTUTKIMUS 2017 Palkkasuositukset rakennusarkkitehdeille, rakennusinsinööreille ja rakennusmestareille vuodelle 2017

Lue lisää


Opiskeljat mukana RIAn puheenjohtajapäivillä

Tapahtuma oli täynnä tärkeää asiaa ja aivonystyröitä joutui käyttämään välillä oikein kunnolla, pääsimme myös rentoutumaan sekä tutustumaan ja luomaan kontakteja rautaisiin rakennusalan ammattilaisiin ympäri Suomea. Ja siitähän tässä hommassa on kyse!

Lue lisää


25.5.2016 Maksuton Kesäduunari-info neuvoo nuoria kesätyöasioissa

Kesäduunarineuvoja Sini Tervolalta voi kysyä neuvoa esimerkiksi palkkoihin, työvuoroihin tai työsopimuksen laatimiseen liittyvin asioihin. Maksutun puhelinpalvelu vastaa maanantaista perjantaihin kello 9-15. Kesäinfon numero on 0800 179 279.

Lue lisää


25.5.2016 RIA onnittelee uusia rakennusinsinöörejä ja -mestareita!

600 rialaista opiskelijaa on valmistumassa vuonna 2016 tulevaisuuden ammattiin. Opiskelijajäsenyys on voimassa vuoden loppuun asti, jonka jälkeen jäsenyys jatkuu automaattisesti, liittomaksu edullisesti porrastettuna. Rialaisena pääset nauttimaan kattavista jäseneduista ja edunvalvonnasta, joita kehitämme jatkuvasti.

Lue lisää


25.5.2016 Varmista ansiosidonnainen työttömyysturvasi jo opiskeluaikana

RIA tarjoaa opiskelijoille maksuttoman opiskelijajäsenyyden, mutta siihen ei sisälly automaattisesti työttömyyskanssan (IAET) jäsenyyttä. Jokaisen jäsenen onkin itse huolehdittava, että liittyy kassan jäseneksi ja maksaa kassan jäsenmaksun.

Lue lisää


Tulosta sivu
Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä