TEBOIL KESÄKAMPANJA 2018
 
Oy Teboil Ab korottaa liittonne jäsenkorttialennusta 1.6.–31.7.2018 väliseksi ajaksi.
 
Alennus on 2,5 senttiä / litra bensiinistä ja dieselöljystä (normaali alennus 2,1 snt). Lisäksi jäsenkortilla saa alennusta voiteluaineista 10 %AY-saateilmo_kesäetu_A4_2018autokemikaaleista 5 %, pesuista 5 % sekänestekaasupullon täytöstä 5 %.
 
Polttoainealennukset saa liiton magneettijuovallisella jäsenrtilla kaikilta Teboil-huoltamoilta  ja -automaattiasemilta, lukuun ottamatta nettohintapohjaisia Teboil Express -automaattiasemia.

_______________________________________________________________
_______________________________________________________________


Oy Teboil Ab myöntää liittomme jäsenkortilla  seuraavat alennukset:

•    Bensiini ja dieselöljy - 2 snt / litra

•    Voiteluaineet - 10 % (alle 10 litran astiat)

•    Autokemikaalit - 5 %

•    Pesut  - 5 %

•    Nestekaasu  - 5 % (täyttö) 

 

Polttoaine-edut saa yli 300:lta Teboilin huolto- ja automaattiasemalta sekä muut tuote- ja palveluedut yli 150 Teboil-huoltoasemalta.

- Halusimme luoda yhdessä Teboil-kauppiaiden kanssa RIAn jäsenkorttia käyttäville kanta-asiakkaillemme selkeän ja tuntuvan etupaketin tuotteista, joita autoilija enimmäkseen tarvitsee, kertoo Teboilin korttiyksikön päällikkö Tapani Tanhuanpää

Oy Teboil Ab on Suomen toiseksi suurin öljy-yhtiö, joka harjoittaa öljy- ja energiatuotteiden markkinointia, myyntiä ja jakelua. Yhtiöllä on valtakunnallisesti kattava lähes 550 liikepaikan huoltamo-, automaatti- ja D-automaattiverkosto.

RIAn jäsenkorttia näyttämällä saat suoraan alennusta Teboil-asemilta. Teboil-tunnus näkyy jäsenkorttisi magneettijuovalla.

Alennusta saat näyttämällä RIAn jäsenkorttia kassalla tai syöttämällä sen automaattiin ennen maksamista.

RIAn jäsenenä voit hakea myös Teboilin maksuaikakorttia, jolla saat alennusta 2,2 senttiä/litra bensiinistä ja dieselöljystä sekä voiteluaineista 10% ja nestekaasusta 5%. Lasku lähetetään kerran kuukaudessa. Tilinhoitomaksu on 1,35 euroa ja se veloitetaan vain, jos on laskutettavaa. Lisätietoa Teboil-korttipalvelusta, puh. 0204 700 911, www.teboil.fi.

 

Teboil Express -automaattiasemilla em. sopimusalennuksia ei myönnetä, koska hinnoittelun perusteena on pysyvästi edullinen hintataso ja bensiinejä ja dieselöljyä saa nettohinnoin läpi vuorokauden.

 Tulosta sivu
Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä